• Lorem ipsum

Iets wat goed is mag best ontzettend lekker zijn

"Biologische en natuurlijk gemaakte wijnen, zachte Nederlandse witschimmelkaas uit de streek, verse groenten en fruit – en zelfs gezouten boter die smaakt zoals je niet wist dat boter kon smaken. Geen toegevoegde rommel, 100% puur en vooral lekker. O ja en elke dag het lekkerste brood van het Vlaamsch Broodhuys. Heb je al trek?"

Check ook, onze online wijnwinkel met het grootste assortiment biologische wijnen van Nederland!

Organic is zeven dagen per week open:

Ma-Vr 8:30-19uur
Zaterdag 8:30-18uur
Zondag 9:00-17uur

Assortiment van Organic

Kaas

Lekkere kazen worden met zorg bereid. Bij Organic vindt je een ruim assortiment binnen en buitenlandse kazen. De lekkerste buitenlandse kazen worden door Organic zelf geïmporteerd. Denk aan de echte Italiaanse Parmigiano Reggiano, Fromager des Clarines uit Frankrijk of een Stilton uit Engeland.

Ons uitgebreide kaasassortiment

Maar natuurlijk ook heerlijke boerenkaas van kaasmakerij Ravenswaard en een keur aan geiten of schapenkaas soorten van o.a. de kaasmakers Mekkerstee, de Klompenhoeve en Bastiaansen.

Vlees en gevogelte

Ons vlees en gevogelte zijn van hoge kwaliteit en dragen het biologisch keurmerk. Het rund, varken en lamsvlees komt direct van onze huisslager Anton Bal van Future Food. Ons assortiment kip van de hoogste kwaliteit biologische wordt geleverd door onze vaste poelier Herman Kemper van KemperKip.

Ons vlees, gevogelte en worst assortiment

Naast het verse vlees hebben we een zeer breed assortiment aan vleeswaren uit binnen en buitenland en verkopen wij het gehele assortiment van Brandt&Levi uit Amsterdam.

Verse groente en fruit

Organic Bergen kiest elke dag voor een breed assortiment, kwalitatief, super vers en smaakvol aanbod groente en fruit, alles van biologische (dynamische) herkomst. Veel van onze verse groenten zijn afkomstig van Demeter zorgboerderij de Noorderhoeve uit Schoorl.

Ons uitgebreide assortiment groente en fruit

Duurzaam gevangen verse vis

Ons kleine maar duurzame assortiment vis is van zeer goede kwaliteit. Vele vissoorten hebben namelijk een biologische jaarcyclus. Een deel van het jaar zijn ze uitstekend van kwaliteit, maar voor veel vissen is er een periode waarin ze beter met rust gelaten kunnen worden en dat is de tijd dat ze paren. Deze periodes zijn niet altijd gelijk en zijn afhankelijk van het klimaat en voedselaanbod in de zee.

Zuivel

Ons assortiment zuivelproducten is breed en bestaat uit een selectie van de beste en lekkerste producten. Veel van onze verse zuivel is afkomstig van Demeter zorgboerderij de Noorderhoeve uit Schoorl.

Brood, zoet en hartig, puur genieten

Ons assortiment brood, zoet en hartig, zijn afkomstig van het Vlaamsch Broodhuys en worden met vakmanschap en zorg bereid. Stevig brood met een knapperige, goudbruine korst.

Ons uitgebreide assortiment brood

Gerookte vis van Frank’s smokehouse

Frank’s Smokehouse rookt delicatessen voor Organic Bergen, toprestaurants en fijnproevers. Met zijn ervaring heeft Frank Heyn het roken ontwikkeld van ambacht tot culinaire kunst.

In de tijd dat hij als chef-kok in restaurants werkte, merkte hij dat er weinig echt ambachtelijk gerookte vis- en vleesproductie voorhanden was. Begonnen in zijn achtertuin, had Frank al snel een uitgebreide klantenkring opgebouwd van Amsterdamse restaurants. Sinds 2000 is Frank’s Smokehouse gevestigd aan de Wittenburgergracht in Amsterdam. Hier worden alle gerookte vis, vlees, gevogelte en andere delicatessen ambachtelijk geproduceerd. Organic voert een groot gedeelte van dit heerlijke assortiment, veel van deze producten zijn van duurzame visserij afkomstig en dragen dan ook het MSC keurmerk.

Wijnen

De wijnen bij Organic Bergen komen uit de bekende wijnstreken en landen. Alle wijnsoorten worden in samenwerking met een vinoloog beoordeeld op hun kwaliteit en goede smaak. Ook worden er regelmatig wijnproeverijen in de winkels gehouden. Organic hecht veel waarde aan een hechte samenwerking met zijn wijnleveranciers. Hierdoor is het grootste gedeelte van ons wijnassortiment exclusief verkrijgbaar bij Organic Bergen en tevens zijn al onze wijnen online verkrijgbaar!

Olijfolie, balsamico, pasta etc.

U vindt bij ons een scala aan heerlijke producten uit de mediterrane streken en landen. Van boeren olijfolie uit Portugal tot een verfijnde olijfolie van Sicilië. De lekkerste balsamico azijnen uit de Modena, van licht zuur tot zoet en allen volgens oude traditie gerijpt op houten vaatjes. Of verse, handgemaakte pasta. Door het langzame droogproces blijft de traditionele en unieke smaak van het deeg behouden. Een goede pesto mag natuurlijk niet ontbreken, dus ook hier heeft Organic vele soorten en smaken in, je leest, het is eigenlijk te veel om op te noemen.

Ruim assortiment

Naast de uitgelichte producten omvat het assortiment van Organic nog vele andere producten:

Sappen, soepen, sauzen, kruiden, koeken, snoepgoed, chips en zoutjes, oosterse producten, chutney’s, thee en koffie, jam en honing, broodbeleg, teveel om op te noemen!

Kom naar onze winkel om de passie voor smaak te ontdekken!