• Lorem ipsum

Welkom in Organic's Proeftuin en winkel!

Met regelmaat maken wij op zaterdag (bij goed weer) de lekkerste gerechten in onze WWOO buitenkeuken
Bij goed weer gaat de Big Green Egg bbq aan of maken we een heerlijk vuur in onze Braai

Op alle andere dagen is onze tuin ook open en kan je genieten van een kop Vascobelo koffie of thee met wat zoets of hartigs, of stel je eigen ontbijt of lunch samen in onze winkel, wij voorzien je van bord en bestek :-)

Zaterdag menu
Het menu is wisselend, van de beste hambuger tot pizza uit de houtgestookte Delivita pizzaoven
Elke zaterdag keuze uit 1 gerecht/bite en natuurlijk ook altijd een vega variant.

Chefs & Producenten
Met grote regelmaat nodigen wij chefs of producenten uit, samen met hun laten we onze klanten kennis maken met hun kunsten of producten.

Wijnproeverijen
In onze proeftuin houden we ook regelmatig wijnproeverijen. Naast een wijn die we in de picture zetten hebben wij altijd 4 rode en 4 witte wijnen in onze Enomatic klimaatkast staan, deze kunnen 7 dagen per week geproefd worden, vraag ons, wij helpen en adviseren graag. 

Speciale wensen
Heb je een bijzondere wens, of wil je gebruik maken van onze proeftuin en buitenkeuken, mail ons, dan kunnen we altijd in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij werken samen met o.a. Tobias Sluis van Eet op Locatie, hij kan bijvoorbeeld een heerlijke catering verzorgen, ook op een andere gewenste locatie.

Introducties van nieuwe producten.
In onze winkel of tuin introduceren wij met regelmaat nieuwe producten. Hierbij nodigen wij de producent uit die je dan alles kan vertellen over zijn of haar producten, natuurlijk laten we je dan ook kennis maken met de smaak of goede eigenschappen.

Onze proeftuin is in de herfst&winter alleen open bij echt mooi weer,
hou onze insta pagina in de gaten voor updates.  

Natuurlijk ben je altijd welkom voor een glas wijn met wat lekkers!-SOON!
Wijnproeverij door sommelier en vinoloog Joan Keulers!


Tijd: 13-17uur (vrije inloop, geen reservering)

Deze zaterdag zullen er een groot aantal wijnen open staan en verteld Joan graag meer over onze wijnen. Vrije inloop tussen 13-17 uur!

Joan is onze nieuwe aanwinst binnen Well of Wine, importeur van voornamelijk biologische en biodynamische wijnen. Organic werkt al vele jaren met groot plezier nauw samen met Well of Wine en voert het gehele assortiment. Een groot gedeelte is in onze winkel 7 dagen per week verkrijgbaar, online zijn alle ruim 600 wijnsoorten te bestellen vanaf 6 flessen gratis thuis bezorgd.

Als 15 jarig meisje (toen kon dat nog!) had Joan haar eerste bijbaantje bij wijnbar Plein 22 in Houten, hier is haar interesse in wijn dan ook begonnen en daarna alleen maar groter geworden. Na een studie Hotel & Event Management in Utrecht is Joan naar Amsterdam verhuisd en fulltime gaan werken bij restaurant Visaandeschelde. Hier heeft zei naast haar werk een SDEN3 diploma behaald om vervolgens  door te gaan naar de Wijnacademie voor de Vinoloog opleiding. Na 4 jaar bij Visaandeschelde te hebben gewerkt waaronder ook als Sommelier was het voor haar tijd voor de volgende stap en zodoende kwam Well of Wine in beeld. Joan is verantwoordelijk voor de regio Amsterdam en omstreken. Joan geniet ervan om nu vanaf de andere kant van de tafel haar passie en interesse in wijn te delen.

Laat weten dat je erbij bent! KLIK HIER