• Lorem ipsum

Welkom in Organic's Proeftuin en winkel!

Elke zaterdag maken wij (bij goed weer) de lekkerste gerechten in onze WWOO buitenkeuken
Bij goed weer gaat de Big Green Egg bbq aan of maken we een heerlijk vuur in onze Braai

Op alle andere dagen is onze tuin ook open en kan je genieten van een kop Vascobelo koffie of thee met wat zoets of hartigs, of stel je eigen ontbijt of lunch samen in onze winkel, wij voorzien je van bord en bestek :-)

Zaterdag menu
Het menu is wisselend, van de beste hambuger tot pizza uit de houtgestookte Delivita pizzaoven
Elke zaterdag keuze uit 1 gerecht/bite en natuurlijk ook altijd een vega variant.

Chefs & Producenten
Met grote regelmaat nodigen wij chefs of producenten uit, samen met hun laten we onze klanten kennis maken met hun kunsten of producten.

Wijnproeverijen
In onze proeftuin houden we ook regelmatig wijnproeverijen. Naast een wijn die we in de picture zetten hebben wij altijd 4 rode en 4 witte wijnen in onze Enomatic klimaatkast staan, deze kunnen 7 dagen per week geproefd worden, vraag ons, wij helpen en adviseren graag. 

Speciale wensen
Heb je een bijzondere wens, of wil je gebruik maken van onze proeftuin en buitenkeuken, mail ons, dan kunnen we altijd in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij werken samen met o.a. Tobias Sluis van Eet op Locatie, hij kan bijvoorbeeld een heerlijke catering verzorgen, ook op een andere gewenste locatie.

Introducties van nieuwe producten.
In onze winkel of tuin introduceren wij met regelmaat nieuwe producten. Hierbij nodigen wij de producent uit die je dan alles kan vertellen over zijn of haar producten, natuurlijk laten we je dan ook kennis maken met de smaak of goede eigenschappen.

Agenda:

-Zaterdag 26 september
Gastchef Tobias Sluis maakt zijn waanzinnige broodje pulled pork!


Tijd: 13-17uur (vrije inloop, geen reservering, op=op)
Pulled pork: €8,95

Tobias Sluis van Eet op Locatie maakt deze zaterdag de lekkerste broodjes pulled pork, tevens een heerlijke vega variant.

Laat weten dat je erbij bent! KLIK HIER