Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Nieuwe smaken Bokall stoofschotels, dips en sauzen bij Organic Bergen

25 Oct 2021

Bokall stoofschotels, sauzen en dips, bij Organic Bergen!

De mannen achter Bokall zijn Ralph Woerde en Guillaume Corneil. Twee chefs met een totaal verschillende achtergrond. Ralph uit IJmuiden, Guillaume uit Nice. Maar de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Beiden hebben hun sporen verdiend in de keukens van toprestaurants en beiden delen hun liefde voor Mediterrane en Provençaalse smaken. Na jaren te hebben samengewerkt is hun droom werkelijkheid geworden. In 2014 zijn zij Bokall gestart en met veel passie maken zij heerlijke gerechten en delicatessen met enkel seizoensproducten van de allerbeste kwaliteit.

Liever lokaal, De visafslag om de hoek, telers en kwekers uit de buurt en bevriende veehouders leveren Bokall de mooiste ingrediënten. Zo werken zij altijd met de meest verse en beste ingrediënten.

Natuurlijk werken zij met eerlijke en duurzame producten uit de buurt. En dus niet met kunstmatige toevoegingen voor kleur, geur, smaak en houdbaarheid. Er wordt gewerkt met authentieke conservering technieken.

Samen eten is het belangrijkste moment van de dag. Lekker dat Bokall je al veel keukenwerk uit handen genomen heeft, zodat je meer tijd overhoudt voor je vrienden en je familie.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »