Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Nieuw! The Good Djamu power tonic

2 Jan 2021

Nieuw bij Organic Bergen, The Good Djamu power tonic!

Terug naar de kennis die onze voorouders al generaties lang doorgeven:

‘Voeding is een belangrijk component voor een gezond leven en bepaalt het welzijn voor lichaam en geest’

The Good Djamu is een power tonic. Verhit om de werking van alle vitamines, mineralen en medicinale eigenschappen te activeren. Een tropische toevoeging voor je dagelijkse ritueel.

Herkomst

Djamu vindt haar herkomst in de samenvoeging van twee Javaanse woorden: djampi en oesodo. Djampi betekend genezen, in combinatie met kruiden en mantras. Oesodo betekend gezondheid. Het woord djamu wordt in de volksmond gebruikt voor healers en medicijnmannen. Wij dragen bij aan het behouden van een eeuwenoude traditie en geven het door aan de volgende generaties.

The Good Djamu is ontstaan vanuit een leefstijl. Het samenbrengen van natuurlijke en verse ingredienten zonder conserveringsmiddelen voor een vitaal lichaam. Een manier van leven die al eeuwen oud is en wat nu belangrijker is dan ooit. Of het nou wordt toegevoegd aan een ochtendritueel, na een workout of simpelweg omdat je er zin in hebt. Altijd een goede aanvulling voor de gezondheid. Wij mengen traditionele remedies voor het hedendaagse leven.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »