Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Nieuw bij Organic I Am Caps

6 Apr 2021

Wat is I.AM.caps?

Nieuw bij Organic Bergen het "kleurrijke koffie alternatief" dat je absoluut MOET proberen. Je vraagt het je waarschijnlijk af... Het ziet er allemaal heel schattig uit en zo, maar WAT IS dit product nu precies? Het is verwarrend omdat je misschien denkt: "het komt uit een Nespresso machine, dus het moet het wel koffie zijn, toch?"

Nou, het antwoord is NOPE. De meiden van I Am Caps kwamen met een cool nieuw product dat makkelijk te gebruiken is en rechtstreeks uit jouw Nespresso machine komt, MAAR het is in feite geen koffie. Het is een alternatief voor koffie in een capsule. Na maanden van experimenteren kwamen zij met vijf verschillende smaken: rode biet, matcha, kurkuma, gember en chai.

Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. Dus niet alleen jij, maar ook jouw lichaam zal dit product waarderen!


Een alternatief voor koffie?

De reden waarom dit product een "koffie-alternatief" genoemd wordt, is omdat je het kan drinken zoals je jouw koffie het liefst drinkt. Je kan het drinken als een shot, een lungo, of een latte - de manier waarop wij het het liefst drinken - met opgeschuimde (plantaardige) melk. Het zal het perfecte alternatief zijn voor jouw heilige "koffiemoment" 's morgens, 's middags of 's avonds, maar dan zonder het koffiegedeelte. Dit kan je helpen je cafeïne inname te verlagen.

Sommige mensen vragen: "Is het te vergelijken met thee?" Je kan kokend water toevoegen aan je drankje om het meer op thee te laten lijken. Maar persoonlijk geloven we dat deze caps verschillen van thee en dat is waarom we ze drinken op onze eigen unieke manier.

Duurzaam product!

Genoeg over de ingrediënten. Laten we meer vertellen over de visie en waarden van I Am Caps.

Karin, Francis en Merel, de founders, willen een gezonde wereld voor de komende generaties, dus dragen zij zorg voor moeder aarde. Daarom alleen 100% composteerbare capsules. Deze capsules zijn 100% plantaardig en lossen binnen 14 dagen op (wanneer je ze je in de groene bak doet).

Samengevat I Am Caps is een 100% natuurlijk koffie alternatief voor alle mensen en alle leeftijden. Niet alleen zijn onze ingrediënten goed voor jou, de capsules zijn ook goed voor de planeet.

     

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »