Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Lokale biersoorten uit de Egmondse Abdij bij Organic Bergen

25 Aug 2020

Bij Organic Bergen verkopen we de heerlijke lokale biersoorten van Sanctie Adalberti.

Sinds 2018 staat in Egmond aan den Hoef een ambachtelijke brouwerij, waar onder meer de Sancti Adalberti abdijbieren worden gebrouwen. Een brouwhuis van 2500 liter, tien gistingstanks, een bottellijn en het vakmanschap van de brouwers zorgen voor heerlijke speciaal bieren. U kunt onder leiding van deskundige medewerkers een rondleiding maken door de brouwerij en genieten van een proeverij in het Proeflokaal.

Proeflokaal en Rondleiding

Het proeflokaal is het gezellige begin- en eindpunt voor rondleidingen en proeverijen. Daarnaast ben je van harte welkom als je een proefglas van onze bieren wilt drinken en wilt genieten van onze lokale borrelhapjes. Met zicht op de brouwerij kan je genieten van onze bieren. U kunt binnen lopen voor een inlooprondleiding of reserveren voor een bepaalde tijd.

Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 16:00 tot 19:00 uur.

Reserveren voor groepen kan via: [email protected]

Sancti Adalberti

Sancti Adalberti wordt gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond en is het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Inmiddels brouwt men Tripel, Dubbel, Weizen, Blonde, Abdijbock en een zwaar donker bier Pastorale. Alle bieren zijn biologisch. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »