Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Italiaanse olijfolie Frantoio Muraglia bij Organic Bergen

24 Aug 2020

Organic Bergen is trots verkooppunt van deze luxe olijfolie die behoort tot één van de beste Italiaanse extra vergine olijfolie. De flessen worden met de hand vervaardigd en beschilderd. Het keramieke aardewerk zorgt voor een optimaal behoud van de kwaliteit van de olijfolie. Hierdoor blijven alle goede bestanddelen van de olie lang bewaard. Het fraaie design is in elke keuken een opvallende verschijning en mag met trots op tafel getoond worden.

Frantoio Muraglia is een unieke olijfolie die vijf generaties geleden is vernoemd naar zijn ontwikkelaar in Puglia. De kneepjes van het vak werden van vader op zoon doorgegeven. Enkel de beste olijfsoorten Coratina en Peranzana worden gebruikt. Van de pluk tot en met de botteling wordt steeds gewerkt met de hoogste kwaliteitseisen. Het resultaat is een kleur, smaak en aroma van de bovenste plank. Hierdoor heeft Frantoio Muraglia al vele jaren veel internationale awards gewonnen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »