Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Dare life, drink Gimber! Nu verkrijgbaar Gimber giftbox

16 Nov 2020

Speciaal voor de feestdagen in onze winkel verkrijgbaar, de waanzinnig mooie Gimber giftbox! Prijs per box €49,95 beperkt aantal verkrijgbaar dus op=op!

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. Het concentraat bestaat uit meer dan 40% biologische en kwalitatieve gember, citroenen, kruiden en specerijen om je smaakpapillen een tango te laten dansen. Sinds de introductie van Gimber bij Organic is het een groot succes en vliegen de flessen de winkel uit!

Gimber is veelzijdig in gebruik en niet alleen lekker om te drinken, maar ook in de keuken is het een zeer geliefde smaakmaker, check de beste smaakcombinaties hier!

Over Gimber
Als producent van animatieseries en liefhebber van hedendaagse kunst had Dimtri een zeer drukke sociale agenda. Hij durfde nog amper een evenement bij te wonen waar ze telkens opnieuw slechte wijn of zoete frisdranken serveren.

Zo is Dimitri op zoek gegaan naar een drankje dat zijn smaakpapillen kon opfleuren, zonder er een licht gevoel in het hoofd aan over te houden. Omdat hij er geen kon vinden, creëerde hij het zelf. Hij probeerde allerlei combinaties en ingrediënten. Tot op een dag in november 2017 al deze ingrediënten samenkwamen in een wonderbaarlijk bevredigende mix. “Ik voelde me net als Willy Wonka, maar dan zonder gekke kinderen.”

Elk weekend maakte Dimitri een fles voor zichzelf. Al snel drongen zijn vrienden bij hem aan om ook flessen voor hen te maken. Zijn vrouw serveerde het aan haar klanten in haar decoratiewinkel en GIMBER werd een lokaal succes. Sommige mensen reden vijftig kilometer of meer om een fles te kopen. In een online wereld zegt dat iets over bevlogenheid.

Het was niet altijd rozengeur en maneschijn, maar al snel begonnen mensen met een positieve instelling mee te doen aan het project en samen bouwden ze aan het GIMBER-team van vandaag.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »