Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Alleen de beste supplementen komen er bij Organic in!

6 Jul 2021

Bij Organic willen we alleen de beste en zuiverste supplementen verkopen, daarom kiezen wij voor Royal Green van Roy Jongens!

Roy Jongens aan het woord

“Het tijdperk van synthetische of geïsoleerde vitaminen en mineralen is wat ons betreft voorbij. We zijn er namelijk van overtuigd dat plantaardige of gecertificeerd biologische vitaminen en mineralen betere bronnen zijn met een bredere werking en opname in het lichaam. Biologische voeding is een geschenk van de natuur en vanaf onze oprichting in 2008 zijn we gepassioneerd om deze wijsheid van de natuur te leveren.

Helaas worden er veel mensen dagelijks verkeerd of niet volledig voorgelicht. Als je vraagt naar een natuurlijke of plantaardige vitamine C, dan verlaat je vaak de (reform)winkel met een ascorbinezuur (synthetische vitamine C) of calciumascorbaat (ester-C). Of als je vraagt naar een product om botten sterker te maken, dan is de kans heel groot dat er een calciumcarbonaat geadviseerd wordt. Calciumcarbonaat is krijt en puur gesteente! Een aantal andere voorbeelden van geïsoleerde vitaminen en mineralen zijn: magnesiumoxide, cyanocobalamine (vitamine B12), selenomethionine (selenium), retinolpalmitaat (vitamine A) en zo kunnen we wel doorgaan. Deze stoffen groeien niet in de grond, zijn niet natuurlijk en worden gemaakt door farmaceutische bedrijven.

Dit moest veranderen en is de reden waarom ik Royal Green in 2008 heb opgericht. Roy all Green: een ‘lifestyle’ voeding & voedingssupplementen merk ontwikkeld om een daadwerkelijk plantaardig alternatief te zijn voor de vele synthetische vitaminen en mineralen producten op de markt.

Onze toewijding aan gecertificeerd biologische ingrediënten komt onder andere tot uiting in onze ‘Essentials’ productlijn. Een prestatie waar ik enorm trots op ben. We laten ons allen inspireren door de kracht van Moeder Natuur en ik ben blij om iedereen die dit ondersteunt, een keuze in vitaminen en mineralen te kunnen bieden die in harmonie is met hun levensovertuiging.”

Roy Jongens
Oprichter & formuleerder Royal Green

Wil je nog meer weten over Royal green?
klik dan hier voor het hele verhaal en hun website!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »